Från: Lars Lundmark

E-post: hunnlia69@gmail.com

Telefonnummer:

0706738383

Valpar väntas

Karelsk björnhund

Kennelns namn Hunnlia’s

 

2x1a pris, 2apris Kaatajannevan Töpö se15195/2021 höfter a/b

Fi jch Punkikorven Kero FI 28251/16 HD b

 

Övrigt:

Karelska björnhundsvalpar väntas kring påsk.

  1. Fin jch Punkkikorven kero. Kullvärde 4/5 u. 2x1apris Kaatajannevan Töpö. Kullvärde 6/8 Lugn och trevlig tik som kommer från en av Finlands vassare kullar dom senaste åren. Bra sök som hon kombinerar med bra kontakt.

Jag valde Kero för hans ståndegenskaper och hans trevliga psyke. 32 älgar skjutna på stånd redan. Hoppas på bra valpköpare som gillar att hunden jagar med dig och inte jaga hunden utanför sin jaktmark på kvällen☺️ Endast till jaktprovsintresserade.

HUNNLIA’S KENNEL. Lars Lundmark.