Lördag den 19 augusti arrangerades VBÄKs tredje och sista utställning för detta år!
 
Premiär för en ny plats, nämligen Rännaren idrottsplats i Norsjö samhälle.
 
Hundägarna möttes av finfina grönytor med väl tilltagna ringar och det var en vacker höstdag med lite väl strålande sol från klar himmel som hundarna möttes av denna dag, men det fanns även gott om platser vid skugga för de som önskade.
 
181 katalognummer blev det till sist och utlottning skedde bland dessa nummer där hundägarna hade chans till den finfina vinsten som TRACKER skänkt. Nämligen en Tracker Artemis som vanns av katalognummer 38 Nolibergets N’ Turbo med ägare Henrik Tundal, Björna. Vi önskar jämthunden N’ Turbo och hans husse stor glädje av hundpejlen 🎉
 
Stort tack till Tracker Scandinavien 😊
Stort tack till alla hundar och hundägare som besökte utställningen. Stort tack även till domare, ringsekreterare och hjälpsamma funktionärer för all hjälp med förberedelser och genomförandet av denna utställning 🐾
Tack Royal Canin som sponsrade med hundfoder till BIS-finalen.
Tack till SVEDEA som sponsrade med Jaktia presentkort och lite annat smått och gott till BIS-hundarna.
Tack till Tegsnässkidan Granö, Casström Lapland Sweden i Lycksele, Björkis, Jakt & Trofé Boliden, Fromhedens Camping, Jaktia Umeå, OKQ8 Norsjö, Malå Järn & Färg, Norra Skog, SCA, Holmen Skog samt Sveaskog som sponsrade med prylar till lotteriet.
Ett synnerligen stort tack till NORSJÖ IF som upplät er fina anläggning RÄNNAREN för vårt arrangemang ⚘️
 
Svårt att få fina bilder i strålande sol, så ha överseende med skuggor och blänk på hundarna samt att hundarna verkligen led av värmen i slutet av dagen 🥵
 
Bilder läggs in löpande under dagen. Precis allt försvinner när jag lägger in alla bilder med text samtidigt 🙈
 
Resultat med kritik publiceras senare 😊
 
/Gunilla Hjerpe
 

Bilder från utställningen